Veliki sezonski popust klima uređaja!
Veliki sezonski popust klima uređaja!
Veliki sezonski popust klima uređaja!
Veliki sezonski popust klima uređaja!
Veliki sezonski popust klima uređaja!
Veliki sezonski popust klima uređaja!

Klima uređaji

Prodaja klima uređaja

"PROFESIONAL KRAGUJEVAC" je za Vas pripremio bogat izbor klima uređaja, po više nego pristupačnim cenama. Potrudili smo se da zadovoljimo Vase potrebe i sigurni smo da svako od Vas može naći baš ono što će učiniti Vaš dom ili poslovni prostor prijatnim mestom za rad i odmor.

Predstavljamo Vam klima uređaje, hitove ove sezone po najpovoljnijim cenama u gradu!

Cenovnik klima uređaja

9000 BTU

 • MIDEA MS12F-09HRN1-QC2 (MA1) 270 EURA

12000BTU

 • TCL TAC 12CHS/KD 250 EURA
 • GALANZ AUS12H53F150L2 280 EURA
 • MIDEA MS12F-12HRN1-QC2 (MA1) 300 EURA
 • LG X12EHC 430 EURA

18000 BTU

 • TCL TAC 18CHS/BY 390 EURA

INVERTER

 • MIDEA MS12FU-12HRFN1-Q 470 EURA
 • SERIJA MISSION

 • MIDEA MSMBBU-12HRFN1-QRDOGW 450 EURA
 • SERIJA ULTIMATE COMFORT

 • MIDEA MSMTAU-12HRFN8-QRD6GW SILVER 550 EURA

CENE KLIMA UREĐAJA SU SA UGRADNJOM, PLAĆANJE SE VRŠI U DINARSKOJ PROTIV VREDNOSTI!!!

9000BTU Midea klima MSMAA-09HRN1-QC2 (MA1)

Midea klima MSMAA-09HRN1-QC2 (MA1)

Serija BLANC

Dizajn klima uredjaja iz serije BLANC inspirisan je neznim i gracioznim talasima okeana i podrazumeva vesto skriveni displej ispod panela unutrasnje jedinice, kao i skriveni otvor za izduvavanje vazduha. Super Cool, funkcija brzog hladjenja, aktivira se jednim dodirom na taster daljinskog upravljaca - brzina rada ventilatora povecava se na maksimum a temperatura u prostoriji brzo spušta i do 17°C. Energetska efikasnost klima uređaja je u visokoj energetskoj klasi A/A uz upotrebu ekoloskog R410A gasa.

Uredjaj ima funkcije:

U rezimu grejanja aktivna je i funkcija protiv hladnog izduvavanja, cime se odrzava komfor u upotrebi uredjaja u dogrevanju prostorija. Komfornom i tihom okruzenju doprinosi i funkcija "Do not Disturb" ("Ne uznemiravaj"), kojom iskljucujete osvetljenje displeja i zvucne signale uredjaja a brzina rada ventilatora unutrasnje jedinice se smanjuje na minimum.

Specifikacija:

Dimenzije, neto:

Tezina, neto:

CENA OVE KLIME SA UGRADNJOM JE 270 €

12000BTU Model TAC-12CHS/KD

Klima uređaj split sistem (grejanje i hlađenje)

CENA OVE KLIME SA UGRADNJOM JE 250 €

12000BTU GALANZ AUS 12H53F150L2-GALAXY Klima uređaj

GALANZ AUS 12H53F150L2-GALAXY Klima uredjaj

Opis proizvoda

CENA OVE KLIME SA UGRADNJOM JE 280 €

12000BTU Midea klima MSMAB-12HRN1-QC2 (MA1)

Midea klima MSMAB-12HRN1-QC2 (MA1)

Serija BLANC

Dizajn klima uređaja iz serije BLANC inspirisan je nežnim i gracioznim talasima okeana i podrazumeva vešto skriveni displej ispod panela unutrašnje jedinice, kao i skriveni otvor za izduvavanje vazduha. Super Cool, funkcija brzog hlađenja, aktivira se jednim dodirom na taster daljinskog upravljača - brzina rada ventilatora povećava se na maksimum a temperatura u prostoriji brzo spušta i do 17°C. Energetska efikasnost klima uređaja je u visokoj energetskoj klasi A/A uz upotrebu ekološkog R410A gasa.

Uređaj ima funkcije:

U režimu grejanja aktivna je i funkcija protiv hladnog izduvavanja, čime se održava komfor u upotrebi uređaja u dogrevanju prostorija. Komfornom i tihom okruženju doprinosi i funkcija "Do not Disturb" ("Ne uznemiravaj"), kojom isključujete osvetljenje displeja i zvučne signale uređaja a brzina rada ventilatora unutrašnje jedinice se smanjuje na minimum.

Specifikacija:

Dimenzije, neto:

Težina, neto:

Garantni rok: 2 godine, uz mogućnost produžetka do 5 godina, uz redovne godišnje servise koji ne ulaze u cenu uređaja ili montaže.

CENA OVE KLIME SA UGRADNJOM JE 295 €

12000BTU LG klima X12EHC

CENA OVE KLIME SA UGRADNJOM JE 430 €

18000BTU TCL TAC-18CHS/BY

TCL TAC-18CHS-BY

Model TAC-18CHS/BY

CENA OVE KLIME SA UGRADNJOM JE 390 €

INVERTER

18000BTU Midea klima inverter MSMBBU-12HRFN1-QRD0GW

Midea klima inverter MSMBBU-12HRFN1-QRD0GW

Serija MISSION

Nova serija Midea ERP (Energy Related Products) klima uređaja sa inverterom, razvijena je posle opsežnog istraživanja i povratnih informacija od strane korisnika širom sveta. U cilju maksimalne energetske efikasnosti, uređaji imaju minimalnu potrošnju u stand-by režimu (1W Stand-by), ekonomični (ECO) režim rada sa uštedom energije i do 60% u periodu od 8 sati, kao i Follow Me funkciju koja usaglašava temperaturu sa ambijentom u kojem se nalazi daljinski upravljač. U periodima dužeg odsustva iz objekta posebno korisna funkcija, 8°C grejanje, održava temperaturu od 8°C u prostoru i sprečava zamrzavanje instalacija.

Moderan i minimalistički, stilizovani dizajn unutrašnje jedinice zakrivljenih linija, skriva displej sa belim LED osvetljenjem koji komunicira sa inovativnim i intuitivnim daljinskim upravljačem, nazvanim Arktička lisica.

Uređaj se isporučuje Wi-Fi ready i omogućava naknadno dodavanje WiFi kontrolera za nadzor i kontrolu uređaja putem aplikacije na pametnom telefonu.

Opis:

Tehničke karakteristike:

Dimenzije, neto:

Težina, neto:

Garantni rok 2 godine, uz mogućnost produžetka do 5 godina, uz redovne godišnje servise koji ne ulaze u cenu uređaja ili montaže.

CENA OVE KLIME SA UGRADNJOM JE 450 €

INVERTER

12000BTU Midea klima inverter MSMTAU-12HRFN8-QRD6GW SILVER

Midea klima inverter MSMTAU-12HRFN8-QRD6GW SILVER

Serija ULTIMATE COMFORT

Uronite u svileni, hladni povetarac novog, inventivnog modela Midea klima uređaja i uživajte u svakoj sekundi boravka u vašem klimatizovanom prostoru. Po prvi put Midea isporučuje visoki komfor uz upotrebu novog rashladnog medijuma, R32, koji ima značajno manji uticaj na globalno zagrevanje od opšte rasprostranjenog ekološkog freona R410a.

Ultimate Comfort klima uređaji su pametni, efikasni i elegantni i na raspolaganju su u 3 boje: beloj, srebrnoj i boji starog zlata. Uređaj se isporučuje kao WiFi Ready i daje mogućnost naknadne kupovine WiFi kontrolera i kontrole rada klime putem aplikacije na vašem pametnom telefonu. U odnosu na bežični daljinski upravljač, aplikacija ima i dodatne funkcije podešavanja stepena vlažnosti vazduha, kao i kontrolu potrošnje klima uređaja. Unapređeni ventilator i povećani uglovi vertikalnog i horizontalnog izduvavanja daju odličan efekat hlađenja u svakom kutku prostorije dok Coanda efekat obezbeđuje usmeravanje vazdušnog stuba ka plafonu, čime se izbegava snažno i direktno izduvavanje hladnog vazduha u prisutne. Inovativni vazdušni raspršivač, dodatno krilce sa stotinama rupica, pretvara snažno kretanje vazduha u nežan, meki, osvežajući povetarac, podižući koncept hlađenja prostorije i ličnog komfora na viši nivo.

Elegantan dizajn unutrašnjih jedinica crpi inspiraciju iz prirode: unutrašnje jedinice u srebrnoj i zlatnoj boji dobijaju efekat teksture drveta diskretnim tkanjem zlatastih niti na prednjem panelu dok efektni detalji sa bočne strane nose poreklo u elegantnim krivinama siluete labuda.

Ultimate Comfort klima uređaj ostale karakteristike:

Tehničke karakteristike:

Dimenzije, neto:

Težina, neto:

Garantni rok 2 godine, uz mogućnost produžetka do 5 godina, uz redovne godišnje servise koji ne ulaze u cenu uređaja ili montaže.

CENA OVE KLIME SA UGRADNJOM JE 550 €

9000BTU Midea MS12F-09HRN1-QC2 (F6)

Serija Fairwind

Klima uređaj visoke energetske klase: A/A, sa ekološkim R410A freonom.Uređaj ima funkciju registrovanja gubitka radnog medijuma (registruje nedostatak gasa u sistemu i automatski isključuje uređaj radi zaštite kompresora). Klima uređaj je opremljen i naprednim sistemom samodijagnostike i automatske zaštite a unutrašnja jedinica novom verzijom modernog panela u beloj boji sa signalnim LED diodama i displejem u centru koji diskretno prosijava belim svetlom ispod panela.

Karakteristike:

Osnovni podaci:

Dimenzije:

Težina, neto:

CENA OVE KLIME SA UGRADNJOM JE 280 €

12000BTU TCL TAC-12CHS/KD

CENA OVE KLIME SA UGRADNJOM JE 260 €

12000BTU AUS 12 H53F150L2-GALAXY

Opis proizvoda

Ostalo:

CENA OVE KLIME SA UGRADNJOM JE 285 €

12000BTU Midea MS12F-12HRN1-QC2 (F6)

Serija Fairwind

Klima uređaj visoke energetske klase: A/A, sa ekološkim R410A freonom.Uređaj ima funkciju registrovanja gubitka radnog medijuma (registruje nedostatak gasa u sistemu i automatski isključuje uređaj radi zaštite kompresora). Klima uređaj je opremljen i naprednim sistemom samodijagnostike i automatske zaštite a unutrašnja jedinica je opremljena novom verzijom modernog panela u beloj boji sa signalnim LED diodama i displejem u centru koji diskretno prosijava belim svetlom ispod panela.

Karakteristike:

Osnovni podaci:

Dimenzije, neto:

Težina, neto:

CENA OVE KLIME SA UGRADNJOM JE 290 €

12000BTU LG X12EHC

LG klima X12EHC

CENA OVE KLIME SA UGRADNJOM JE 430 €

18000BTU TCL TAC-18CHS/BY

CENA OVE KLIME SA UGRADNJOM JE 390 €

INVERTER Midea MS12FU-12HRFN1 F8

Klima uređaj sa inverterom proizveden u saglasnosti sa normativima Evropske unije o energetskoj efikasnosti – ima visoke vrednosti sezonske energetske efikasnosti u režimima hlađenja i grejanja i funkciju registrovanja gubitka radnog medijuma (registruje nedostatak gasa u sistemu i automatski isključuje uredjaj radi zaštite kompresora). Unutrašnja jedinica elegantnog dizajna kombinuje belu boju kućišta i elemente u boji metala koji okružuju displej. Fairwind inverteri pripadaju grupi 3D DC invertera – svi motori u uređaju (kompresor i motori ventilatora i unutrašnje i spoljne jedinice) su inverterskog tipa. Klima uređaj je opremljen naprednim sistemom samodijagnostike i automatske zaštite.

Karakteristike:

Osnovni podaci:

Dimenzije, neto:

Težina, neto:

CENA OVE KLIME SA UGRADNJOM JE 470 €

Pitanja, saveti, pomoć oko izbora klima uređaja?

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje u vezi klima uređaja, karakteristika, montaze ili niste sigurni koja klima odgovara vasim potrebama, pozovite nas i mi cemo se potruditi da odgovorimo na sva Vaša pitanja i da zajedno odaberemo pravu klimu za Vas. Ove klime su izlozene u nasem prodajnom objektu.

Želimo da vam skrenemo pažnju na to da je jako bitno, zbog vaseg zdravlja, da jednom godisnje uradite servis (čiscenje klime antibakterijskim sredstvima, provera gasa, instalacije) i to treba da obavi strucno lice, jer samo tako cete dobiti garanciju godinu dana. Cena servisa kod nas iznosi 20 eura, a servis klime rade majstori sa dugogodisnjim iskustvom, posebno obučeni za poslove vezane za klima uredjaje.

Ugradnja klime je 50 eura a u cenu ulazi sva oprema za montazu do 3m instalacije, nema dodatnih troskova

Želimo da Vam ukazemo i na to da bi trebalo praviti optimalne razlike u temperaturi. Klima uređaj služi kako bi u svom prostoru napravili prijatnu atmosveru a ne da Vađ dom bude poput frižidera.

KLIMA NIJE LUKSUZ, VEC POTREBA!!!

VIDIMO SE...PROFESIONALNOST PRE SVEGA!!!

Želimo da Vam ponudimo najnovije inverterske grejače sa regulacijom, koji povećavaju kapacitet grejanja od 30-50% a potrošnju električne energije za samo 5-10%!!!
VAŠA STARA KLIMA MOŽE POSTATI FUNKCIONALNIJA UZ NAŠU POMOĆ!!!
Cena po jednom klima uredjaju je od 30 do 50 eura.

U PONUDI SU JOŠ I:

Beko klima BPK120 BPK121

Beko klima BPK120 BPK121

Kratak opis: Kapacitet hladjenja (Btu/h) 12100 • kapacitet hladjenja (W) 3546 • Kapacitet grejanja (Btu/h) 12100 • Kapacitet grejanja (W) 3546 • LCD Daljinski upravljač • Jet cool • Auto restart funkcija

DeLonghi klima CKP 30EB 05

DeLonghi klima CKP 30EB 05

Kratak opis: 12000 btu • Za kvadraturu 50-70 m2 u zavisnosti od rasporeda • Kapacitet odvlaživanja vazduha 2 l • Klasa energetske efikasnosti C • Split sistem • Programator • Daljinski upravljač.

DeLonghi klima DPW 110

DeLonghi klima DPW 110

Kratak opis: Klasa A • Kapacitet [Btu/hr] 9000 • Ekološki freon • Karbonski filter za odstranjivanje neugodnih mirisa • Samoodleđivanje spoljne jedinice • Kapacitet uštede električne energije EER 3,23

DeLonghi klima inverter HI 12 HRDF1

Kratak opis: Maksimalna ušteda energije A energetska klasa • Hlađenje, grejanje, ventiliranje i odvlaživanje • Ekološki gas R-410A • Prirodna ventilacija • Sleep funkcija • 24h tajmer • Držač za daljinski...

DeLonghi klima PLS 130

DeLonghi klima PLS 130

Kratak opis: Maksimalna ušteda energije, AA klasa • Kapacitet hlađenja 11.940 btu/h; 3500 W • Kapacitet grejanja 12.830 btu/h; 3760 W • Ulazna snaga 1084 W • Nivo buke unutrašnje/ spoljne jedinice 28-35 dB(A)/ 50 db(A)...

DeLonghi klima pokretna PAC 110

DeLonghi klima pokretna PAC 110

Kratak opis: 11.000 BTU/h • Ulazna snaga 1050 W • Pogodan za prostoriju 20 m2; • Funkcija odvlaživanja vazduha 24 l /dan • Ventilacija sa tri brzine • Tajmer sa podešavanjem • Elektronske kontrole

Galanz klima AUS 09H53F010L2

Galanz klima AUS 09H53F010L2

Kratak opis: Kapacitet hlađenja 9000 btu/h, 2500 W • Kapacitet grejanja 9300 btu/h, 2600 W • Napajanje • 220-240V, 50Hz, 1Ph • Ulazna snaga - hlađenje 980 W • Ulazna snaga - grejanje 920 W • Jačina struje - hlađenje...

Galanz klima AUS 09H53R010P1

Galanz klima AUS 09H53R010P1

Kratak opis: Kudo zidni klima uređaji • Elektro grejači kondenzatora i kompresora Elektro grejač spoljnog kondenzatora pomaže pri grejanju, posebno pri otapanju spoljne jedinice, a grejač kompresora omogućava nesmetan start uređaja pri niskim temperaturama.

Galanz klima AUS 09H53R010P3

Galanz klima AUS 09H53R010P3

Kratak opis: Kudo zidni klima uređaji • Elektro grejači kondenzatora i kompresora Elektro grejač spoljnog kondenzatora pomaže pri grejanju, posebno pri otapanju spoljne jedinice, a grejač kompresora omogućava nesmetan start uređaja pri niskim temperaturama.

Galanz klima AUS 12H53F150L2

Galanz klima AUS 12H53F150L2

Kratak opis: Za kvadraturu 50-70 m2 u zavisnosti od rasporeda • Kapacitet hlađenja 12000 btu • Kapacitet grejanja 13600 btu • Potrošnja struje pri hlađenju 1300 W • Potrošnja struje pri grejanju 1380 W

Galanz klima AUS 12H53R130V2

Galanz klima AUS 12H53R130V2

Kratak opis: Kapacitet • Btu/h 12.000 W • Hlađenje 3.520 W • Grejanje 3.600 W • Ulazna snaga • Hlađenje 1.090 W • Grejanje 1.000 W • Opseg rada (-7C;C~+43C;C) • Klasa hlađenje/ grejanje A/A •...

Galanz klima AUS 12H53R150P1

Galanz klima AUS 12H53R150P1

Kratak opis: Kudo zidni klima uređaji • Upozorenje za čišćenje - Posle dugotrajnog korišćenja klima uređaja, filteri unutar njega se isprljaju i zagade naslagama prašine, kućnih grinja, bakterija, itd.

Galanz klima AUS 12H53R150P10

Galanz klima AUS 12H53R150P10

Kratak opis: Kudo zidni klima uređaji • Automatsko čišćenje Jedan od glavnih razloga što klima uređaji emituju neprijatne mirise

Galanz klima AUS 12H53R150P3

Galanz klima AUS 12H53R150P3

Kratak opis: Kudo zidni klima uređaji • Upozorenje za čišćenje - Posle dugotrajnog korišćenja klima uređaja, filteri unutar njega se isprljaju i zagade naslagama prašine, kućnih grinja, bakterija, itd. Funkcijom za automatsko čišćenje isparivača...

LG klima GA 09 AWG

KLIME000

Kratak opis: Ukoliko tražite klima-uređaj koji će se razlikovati od drugih, kupite ART COOL klima-uređaj. Konačno možete da imate klima-uređaj koji izgleda elegantno, moderno i atraktivno. Svaki detalj dodat je prefinjenoj seriji ART COOL.

LG klima inverter C18AWR

KLIME001

Kratak opis: Hlađenje i grejanje ART COOL, tip u obliku ogledala, sa tehnologijom invertera • ART COOL model kompanije LG sigurno će ulepšati Vaš prostor. Svetski poznati prefinjeni dizajn privući će Vašu pažnju.

LG klima inverter CA12AWR/S12AQ

KLIME002

Kratak opis: ARTCOOL Inverter model – inverterska tehnologija grejanja i hlađenja • LG Inverter - ARTCOOL klima uređaj visoke energetske efikasnosti sa antialergijskim i antivirusnim filterom, plazma filterom funkcijom automatskog...

LG klima inverter CA18AWR/S18AQU

KLIME002

Kratak opis: ARTCOOL Inverter model – inverterska tehnologija grejanja i hlađenja • LG Inverter - ARTCOOL klima uređaj visoke energetske efikasnosti sa antialergijskim i antivirusnim filterom, plazma filterom funkcijom automatskog čišćenja

LG klima inverter CA18AWV/S18AQU

KLIME003

Kratak opis: ARTCOOL Inverter model – inverterska tehnologija grejanja i hlađenja • LG Inverter - ARTCOOL klima uređaj visoke energetske efikasnosti sa antialergijskim i antivirusnim filterom, plazma filterom funkcijom automatskog

LG klima inverter CS09AF

KLIME004

Kratak opis: Tehnologija Super Inverter, HERO model • Proizvodi LG Electronicsa su vodeći na tržištu zbog svojih izvrsnih performansi i inovativnog dizajna. HERO su izvanredne novine LG proizvoda, to je klima-uređaj vrhunskih performansi

LG klima inverter CS12AF

KLIME005

Kratak opis: Tehnologija Super Inverter, HERO model • Energetski razred Hlađenje A / Grejanje A • Proizvodi LG Electronicsa su vodeći na tržištu zbog svojih izvrsnih performansi i inovativnog dizajna. HERO su izvanredne novine LG proizvoda.

LG klima inverter E09SQ

KLIME006

Kratak opis: NOVA Inverter model – inverterska tehnologija grejanja i hlađenja • LG Inverter - NOVA klima uređaj visoke energetske efikasnosti sa antialergijskim filterom, trostrukim filterom i funkcijom automatskog čišćenja.

LG klima inverter E12SQ

KLIME006

Kratak opis: NOVA Inverter model – inverterska tehnologija grejanja i hlađenja • LG Inverter - NOVA klima uređaj visoke energetske efikasnosti sa antialergijskim filterom, trostrukim filterom i funkcijom automatskog čišćenja.

LG klima inverter E18SQ

KLIME006

Kratak opis: NOVA Inverter model – inverterska tehnologija grejanja i hlađenja • LG Inverter - NOVA klima uređaj visoke energetske efikasnosti sa antialergijskim filterom, trostrukim filterom i funkcijom automatskog čišćenja.

LG klima inverter E24SQ

Kratak opis: NOVA Inverter model – inverterska tehnologija grejanja i hlađenja • LG Inverter - NOVA klima uređaj visoke energetske efikasnosti sa antialergijskim filterom, trostrukim filterom i funkcijom automatskog čišćenja.

LG klima inverter S12AQ

KLIME007

Kratak opis: Tehnologija Super Inverter, tip MAESTRO • Proizvodi LG Electronicsa su vodeći na tržištu zbog svojih izvrsnih performansi i inovativnog dizajna. MAESTRO je izvanredna novina u velikom asortimanu LG proizvoda, to je klima-uređaj.

LG klima inverter S18AT

KLIME008

Kratak opis: NEO-Plasma tehnologija, tip sa inverterom • Klima-uređaji kompanije LG nisu predviđeni samo za hlađenje i grejanje, a naši zidni klima-uređaji poznati su po svom modernom dizajnu koji ulepšava bilo koji enterijer.

LG klima K09AH

Kratak opis: BIO uređaj • Tip sa tehnologijom Jet Cool • Klima-uređaji kompanije LG nisu predviđeni samo za hlađenje i grejanje, a naši zidni klima-uređaji poznati su po svom modernom dizajnu koji ulepšava bilo koji enterijer.

LG klima K12AH

KLIME009

Kratak opis: BIO uređaj • Tip sa tehnologijom Jet Cool Klima-uređaji kompanije LG nisu predviđeni samo za hlađenje i grejanje, a naši zidni klima-uređaji poznati su po svom modernom dizajnu koji ulepšava bilo koji enterijer.

LG klima K18AH

KLIME009

Kratak opis: BIO uređaj • Tip sa tehnologijom Jet Cool Klima-uređaji kompanije LG nisu predviđeni samo za hlađenje i grejanje, a naši zidni klima-uređaji poznati su po svom modernom dizajnu koji ulepšava bilo koji enterijer.

LG klima K24AH

KLIME009

Kratak opis: BIO uređaj • Tip sa tehnologijom Jet Cool Klima-uređaji kompanije LG nisu predviđeni samo za hlađenje i grejanje, a naši zidni klima-uređaji poznati su po svom modernom dizajnu koji ulepšava bilo koji enterijer.

LG klima S 24 AHP

KLIME009

Kratak opis: NEO-Plasma klima uređaj • Klima-uređaji kompanije LG nisu predviđeni samo za hlađenje i grejanje, a naši zidni klima-uređaji poznati su po svom modernom dizajnu koji ulepšava bilo koji enterijer. • Ključne funkcije.

LG klima S09AHP

KLIME009

Kratak opis: NEO-Plasma klima uređaj • Klima-uređaji kompanije LG nisu predviđeni samo za hlađenje i grejanje, a naši zidni klima-uređaji poznati su po svom modernom dizajnu koji ulepšava bilo koji enterijer. • Ključne funkcije.

LG klima S12AC

KLIME009

Kratak opis: Energetska klasa • Hlađenje A • Grejanje B • Kapacitet • Hlađenje 3,519 W (12000 Btu/hr) • Grejanje 3,753 W (12800 Btu/hr) • Ulazna snaga • Hlađenje 1090 W • Grejanje 1100 W • Jačina.

LG klima S12AHP

KLIME009

Kratak opis: NEO-Plasma klima uređaj • Klima-uređaji kompanije LG nisu predviđeni samo za hlađenje i grejanje, a naši zidni klima-uređaji poznati su po svom modernom dizajnu koji ulepšava bilo koji enterijer. • Ključne funkcije.

LG klima S18AHP

KLIME009

Kratak opis: NEO-Plasma klima uređaj • Klima-uređaji kompanije LG nisu predviđeni samo za hlađenje i grejanje, a naši zidni klima-uređaji poznati su po svom modernom dizajnu koji ulepšava bilo koji enterijer. • Ključne funkcije ... NOVO!!!

Želimo da vam ponudimo najnovije inverterske grejače sa regulacijom, koji povećavaju kapacitet grejanja od 30-50% a potrošnju električne energije za samo 5-10%!!! VAŠA STARA KLIMA MOŽE POSTATI FUNKCIONALNIJA UZ NAŠU POMOĆ!!! Cena po jednom klima uredjaju je 30-50 eura.

U ponudi izdvajamo mogucnost povecanja kapaciteta grejanja na svakom klima uredjaju za 30-50% a sa povecanjem potrosnje elektricne energije od samo 5-10%,ugradnjom posebnih inverterskih grejaca sa regulacijom.

Cena po jednom klima uredjaju je 30-50 eura.


Ugradnja klima uređaja

Vršimo uslugu ugradnje klima uređaja svih proizvođača, brzo i kvalitetno.


Servisiranje klima uređaja

Vršimo servisiranje klima uređaja svih vrsta i proizvođača. Kvarove koje možemo otkloniti: punjenje gasom, popravka instalacije, zamena kompresora, zamena četvorostrukog ventila, spoljnog ventilatora, spoljnog motora ventilatora, slavinica f6 i f12 i veće, elektro instalacije, unutrasnjeg ventilatora, unutrasnjeg motora ventilatora, elektronike, izolacije na cevima.


Hemisko servisiranje klima uređaja

Klima uređaji proizvode vodu u svojoj unutrašnjoj jedinici i zadržavaju krupnije čestice prašine. Ova sredina je idealno mesto za život raznih bakterija koje mogu ugroziti naše zdravlje. Pravilno održavanje je jako bitno. Čišćenje vršimo hemiskim sredstvima uvezenim iz SAD.

Na sve naše usluge dajemo dve godine garancije.© 2009 - 2018 PROFESIONAL - Kragujevac | Sva prava zadržana