Veliki sezonski popust klima uređaja!
Veliki sezonski popust klima uređaja!
Veliki sezonski popust klima uređaja!
Veliki sezonski popust klima uređaja!
Veliki sezonski popust klima uređaja!
Veliki sezonski popust klima uređaja!

Klima uređaji

Prodaja klima uređaja

"PROFESIONAL KRAGUJEVAC" je za Vas pripremio bogat izbor klima uređaja, po više nego pristupačnim cenama. Potrudili smo se da zadovoljimo Vase potrebe i sigurni smo da svako od Vas može naći baš ono što će učiniti Vaš dom ili poslovni prostor prijatnim mestom za rad i odmor.

Predstavljamo Vam klima uređaje, hitove ove sezone po najpovoljnijim cenama u gradu!

Cenovnik klima uređaja

12000 BTU

  • VOX VOX SFG12-SC 380 EURA
  • MIDEA MSAG-12HRN1 EXTREME 460 EURA

INVERTER

  • MIDEAMIDEA MSAFBU-12HRDNX580 EURA
    Greje na temperaturi do -15 ºC
  • MIDEAAG-12NXD1 WIK660 EURA
    Greje na temperaturi do -25 ºC

NAVEDENE CENE SU SA USLUGOM UGRADNJE.

PLAĆANJE SE VRŠI U DINARSKOJ PROTIV VREDNOSTI!!!

VOX SFG12-SC

KLIMA UREĐAJ VOX SFG12-SC

CENA SA UGRADNJOM IZNOSI 380 eura

MIDEA MSAG-12HRN1

Dizajn klima uređaja iz ove serije inspirisan je nežnim i gracioznim talasima okeana i podrazumeva vešto skriveni displej ispod panela unutrašnje jedinice, kao i skriveni otvor za izduvavanje vazduha. Super Cool, funkcija brzog hlađenja, aktivira se jednim dodirom na taster daljinskog upravljača - brzina rada ventilatora povećava se na maksimum a temperatura u prostoriji brzo spušta i do 17ºC. Energetska efikasnost klima uređaja je u visokoj energetskoj klasi A/A uz upotrebu ekološkog R410A gasa.

Uređaj ima funkcije:

U režimu grejanja aktivna je i funkcija protiv hladnog izduvavanja, čime se održava komfor u upotrebi uređaja u dogrevanju prostorija. Komfornom i tihom okruženju doprinosi i funkcija "Do not Disturb" ("Ne uznemiravaj"), kojom isključujete osvetljenje displeja i zvučne signale uređaja a brzina rada ventilatora unutrašnje jedinice se smanjuje na minimum.

Specifikacija:

CENA SA UGRADNJOM 460 EURA

MIDEA MSAFBU-12HRDNX

KLIMA UREĐAJ MIDEA MSAFBU-12HRDNX

Opis

CENA SA UGRADNJOM IZNOSI 580 eura

Midea klima inverter AG-12NXD1.WIK

KLIMA UREĐAJ MIDEA AG 12NXD1 WIK

Klima uredaj je inverter visokih performansi. Kapacitet klima uredaja iznosi 12000BTU, a temperaturni opseg rada klime je izmedu -25 do +50 stepeni, zavisno od izabranog režima rada - hladenja ili grejanja. Dupli filter efikasno uklanja necistoce iz vazduha, poput polena, prašine, isparenja i slicnog i ostavlja cistiji i zdraviji vazduh u prostoriji. Klima uredaj inverter Midea MSAGBU-12HRFN8 ima funkciju cišcenja unutrašnje jedinice, koja omogucava eliminaciju vecine bakterija i virusa iz unutrašnjosti klime. Klima uredaj inverter Midea MSAGBU-12HRFN8 omogucava jednostavno podešavanje toka vazduha, pritiskom na dugme. Klima ima nocni režim, koji tiho hladi ili greje, bez buke koja ometa san. Spoljna jedinica visoke efikasnosti omogucava uštede energije, pa je ova klima ekonomicniji izbor od slicnih modela, sa smanjenom potrošnjom za 11,4%. Sa Eko funkcijom, za 8 sati se može uštedeti do 60% energije, u odnosu na klasicne klima uredaje. Rad klime je moguce kontrolisati i preko pametnog telefona, korišcenjem aplikacije.

CENA SA UGRADNJOM 660 EURA

Ostalo

U mogućnosti smo da Vam ponudimo najnovije inverterske grejače sa regulacijom, koji povećavaju kapacitet grejanja od 30-50% a potrošnju električne energije za samo 5-10%!!!

VAŠA STARA KLIMA MOŽE POSTATI FUNKCIONALNIJA UZ NAŠU POMOĆ!!!

Cena po jednom klima uredjaju je 30-50 Eura.


Ugradnja klima uređaja

Vršimo uslugu ugradnje klima uređaja svih proizvođača, brzo i kvalitetno.


Servisiranje klima uređaja

Vršimo servisiranje klima uređaja svih vrsta i proizvođača. Kvarove koje možemo otkloniti: punjenje gasom, popravka instalacije, zamena kompresora, zamena četvorostrukog ventila, spoljnog ventilatora, spoljnog motora ventilatora, slavinica f6 i f12 i veće, elektro instalacije, unutrasnjeg ventilatora, unutrasnjeg motora ventilatora, elektronike, izolacije na cevima.


Hemisko servisiranje klima uređaja

Klima uređaji proizvode vodu u svojoj unutrašnjoj jedinici i zadržavaju krupnije čestice prašine. Ova sredina je idealno mesto za život raznih bakterija koje mogu ugroziti naše zdravlje. Pravilno održavanje je jako bitno. Čišćenje vršimo hemiskim sredstvima uvezenim iz SAD.

Na sve naše usluge dajemo dve godine garancije.



© 2009 - 2024 PROFESIONAL - Kragujevac | Sva prava zadržana